Democracy Now – en virkelig spennende uavhengig amerikansk nyhetskilde
Er du lei av superkorte, enkle, popnyheter? Har du hjerne som kan følge et resonnement i mer enn 90 sekunder? Da kan du vurdere å gi Democracy Now en time av ditt liv.

Democracy Now er en av de gode kritiske amerikanske nyhetskildene som ikke er særlig kjent her i landet.  Vi snakker om et daglig, timelangt, TV- og radio nyhetsprogram ledet av Amy Goodman. Programmet blir kringkastet  på mer enn 800 stasjoner verden over. Jeg oppdaget Democracy Now for et par år siden og lyttet jevnlig på programmet som podcast og ble raskt fan.

Du kan se sendingen nå lenger nede i artikkelen

Democracy Now fokuserer på få saker i et magasinformat. Dagens hovedtema introduseres med en grundig reportasje og kommenteres av programleder, ofte i samtale med kjente journalister fra andre medier. Democracy now har mottatt mer et 20 priser for sin gravende journalistikk.

 

“[When] National Public Radio sounds as safe as a glass of warm milk, Democracy
Now! retains a jagged and intriguing edge.”

-Michael Powell, staff writer, Washington Post

De 2 eneste norske radiokanalene som ser ut til å ha har oppdaget Democracy Now og sender jevnlig, er Radio Nova i Trondheim (99.3 FM) og Radio Revolt (97.9 FM).

Du kan nå se den daglige utgaven her på denne siden.
Start dagens TVsending ved å klikke bildet. Maksimer bildet hvis du vil, og styr volum med kontrollene i nederste kant av videorammen.

 

Har du problemer gå til http://www.democracynow.org direkte!

Meld deg inn i Facebookgruppen «Send nyhetsprogrammet Democracy Now på NRK»!

Pin It on Pinterest

Share This