Illustrasjon: Hans Gerhard Meier

 

Noen tanker om fotball, skumle sjødyr, helbredere og lama med beina på jorda.

«Snåsamannen» Joralf Gjerstad spådde i følge norges nest største avis at Tyskland ville vinne VM i fotball. Slik jeg forstår reglene i internasjonal fotball, er dette nå en umulighet, etter at Spania slo dem.

Det var imidlertid en som gjettet riktig om kampen mellom Tyskland og Spania. Blekkspruten Paul fikk tilbudet om å hente et skjell fra en boks med et spansk flagg, eller et fra en boks med et Tysk. Den gjettet riktig: Det ble spanske tapas.

Det går nå rykter om at blekkspruten etter VM vil praktisere helbredelse av Epikondylitt (tennisalbue). Blekkspruten vil også etter sigende bli intervjuet i nasjonalhellidommen Nidarosdomen av selveste biskop Tor Singsaas. Redaksjonen håper NRK Trøndelag stiller en time  til disposisjon på nasjonalkanalen.

Mens vi venter kan vi meditere over et visdomsord fra en mann med virkelig åndelig kraft; Tenzin Gyatso, den fjortende og nåværende Dalai Lama. Vi siterer: «Some people think i have some kind of healing power. That is completely nonsense. I sometimes meet people that believe the same about themselves. I tell them: You can heal people? Very good, very good. But in my mind – sceptical, very sceptical.»

 

 

Pin It on Pinterest

Share This